MAGNESIA RED
TERMÉSZETES
MAGNÉZIUMMAL
ÉS B-VITAMINOKKAL

0,21 mg* Vitamin B6 0,38 mg* Vitamin B12 2,40 mg* Vitamin B3

A B3 (niacin), B6 és B12 vitaminok csökkentik a fáradságot és a kimerültséget, illetve hozzájárulnak a normális anyagcsere fenntartásához és a mentális erőnlét megőrzéséhez.

A B6 és B12 vitaminok elősegítik az immunrendszer normális működését.

* a 100 ml-ben található B vitamin mennyisége
fedezi a felnőttek napi beviteli referencia-értékének 15%-át

A Magnesia RED termékcsalád minden variánsa édesítő - és tartósítószer-mentes, valamint alacsony kalória-tartalmú, hiszen legfeljebb 20 kcal energiát tartalmaz 100 ml-ben.

0,21 mg* Vitamin B6
0,38 mg* Vitamin B12
2,40 mg* Vitamin B3

ELLENÁLLHATATLAN
ÍZEK

GRÁNÁTALMA A gránátalma ízű Magnesia RED új élményt kínál az érzékszerveidnek, természetes magnéziummal és B-vitaminokkal fűszerezve.
MÁLNA Vad és édes: ez a málna! Ne hagyd ki ezt a különlegesen frissítő, málnaízű italt sem! Nem tartalmaz tartósítószert, viszont van benne természetes magnézium. Magnesia RED málna – az íz, ami rabul ejt és nem enged!
EPER Mennyei íz kompromisszumok nélkül, ez az eper! Természetes forrásból származó, magnéziumban gazdag ásványvíz, B-vitaminokkal dúsítva. Egész évben eperszezon az eperízű Magnesia RED-del!
VÖRÖS ÁFONYA Vörös áfonya magnéziummal felturbózva? Miért is ne?! Méghozzá B-vitaminokkal, tartósítószer és édesítő nélkül. Merülj el a vörös áfonyaízű Magnesia RED-ben!